Lökringar

Kvällens projekt var att testa göra lågkolhydratslökringar! Dom blev faktiskt över förväntan bra. Fast inte lika krispiga och frasiga som icke lchf. Jag vispade ihop ägg och dubbelpanerade i mandelmjöl. Sedan la jag dom i en kastrull med varm olja tills dom fått fin färg.

image

image

Är säkert ännu godare att dippa i någon kall sås 🙂 Något med lite sting i, är såld på jalapenos och chili sen ett tag tillbaka.

Vill man vara ännu mer strikt är mitt tips att panera med fläsksvålar. Vet många som gör det till kött så det fungerar säkert såhär också. Kanske blir lite krispigare också?

Annonser

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s