Hör o häpna…

1) Är verkligen bänkarna på Friskis till för förvaring? Jaa, ställ du alla dina jävla grejer där så någon annan (typ jag) får sitta på golvet o ta av mig skorna, klä av och på mig etc för att din vattenflaska, hårborste och allt smink ska ligga på bänkarna. Ska nog börja köra den stilen jag med. Typ lägga ut mina träningskläder över bänkarna när jag sitter i bastun. Och hårfönen. Och frukosten. Eller min blöta handduk kan ju ligga kastad över halva bänken medans jag står bredvid, pratar med en vän och tio andra får sitta på golvet med sina grejer.

Kände hur otroligt trötta ben jag hade när jag satte mig på spincykeln. Funderade på att ställa in lunchpasset för att vila benen lite men så fort jg klev av cykeln så kände jag att JOOO JAG VILL, jag vill gå på lunchpasset!

Får se hur det blir med tid och vad jag känner för senare idag 🙂 Först läkarbesök o vovvepromenad!

20130319-075239.jpg

20130319-090040.jpg
Förstår ni vad jag menar?

Eller på Gustavsvik när dom renoverade omklädningsrummen så bara ena var öppet. Ja men så bra ta en dusch o låt dina två barn (4-7 år) ha varsinn egen när det står typ 12 andra i kö som också vill duscha av sig kloret. Och duscha gärna 20 minuter minst.

2 kommentarer på “Hör o häpna…

    1. Jamen vafasen, vissa dagar är man ju känsligare än andra 🙂 När vi var på Gustavsvik delade ju du, jag, Elias o Flisan på två duschar. Är inte det ganska självklart när det är typ 10 andra som också vill duscha?!

      Gilla

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s