Vad är Spin 2013?

Nu har jag varit på mitt första ”Spin 2013” för i år. Gick på testpassen i slutet av förra året och tyckte det var skit.

Skillnad mot ”vanlig” spinning? I stället för två konditionsblock med återhämtning i mellan så kör man i Spin 2013 bara ett konditionsblock.

Såhär såg passet ut:
Uppvärmning
1 konditionsblock, 10 låtar á 36 min
Nedcykling, rörlighet och stretch

Det gick så sjukt bra jag vet inte vad som hände med mig men rätt skönt att bara ge järnet utan någon återhämtning i mitten av passet. Trampade som i trans, släppte allt annat runtomkring o hörde bara musiken, ledaren, min tickande puls SAMT mina ben som gnällde pga mjölksyra varpå jag lite telepatiskt försökte säga till dom skärp till er o skyll er själva, så går det när man inte har tillräckligt bra syreupptag i musklerna! Jäklar vad benen ska få jobba framöver.

Så mitt tips – testa Spin 2013! Om inte annat för lite variation i träningen. Som tur är har jag ett till pass inbokat på torsdaglunch. Eller ja, reservpass men det löser sig alltid!

Nu blev jag lite hungrig. Jag önskar att jag hade en liten stekpanna inte bara en stor. Nån som har en till övers? (Farmor? Mormor?)

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s